A fastpass minden esetben ingyenes :)
Amit semmi esetre sem hagyjatok ki - persze csak ha szeretitek az adrenalinfröccsöt - az szerény véleményem szerint leginkább az Aerosmith Rollercoaster a WD Studioban, én erre többször is felültem, mert annyira jó volt, hogy fülig érő szájjal, szinte potyogó könnyekkel jöttem ki mindig :D Nagyon durván jó :D :D
Nekem nagyon tetszett a Toy Story részlegen (ugyancsak WDStudio) az az U alakú akármi, ami föl és le ment lendületből (ne jut eszembe a neve, de fel fogjátok ismerni) és én szerettem az Indiana Jones-os hullámvasutat is.
Én nem először voltam, de most is felültem mindenre - van amire többször is -, több napig voltunk így könnyen végigjártuk a két helyet.
Nekem két dolog egyáltalán nem tetszett, erre kár volt időt pazarolnunk: az Armageddon (WDStudio) és a Studio Tram Tour, ahol a filmkészítés trükkjeit mutatják be, hát ezek elég gagyik voltak, sajnáltuk, hgoy sorban álltunk miattuk.
Ja, imádtuk a Karib-tenger kalózai részt is, és a szellemkastélyt is :D
És feltétlenül üljetek fel a hajóra, megéri :D
Ha megtehetitek, a Disney Village-ben egyetek egy jót a Rainforest Cafe-ban, isteni ételek vannak és csodás a hely, nem olcsó de megéri ezért az élményért :D
Nem tudtok több napra menni? Egy napba a két park nem nagyon fér bele (sőt egyáltalán nem), még ha rohantok akkor sem.
Egy attrakcióra legalább 80-90 percet kell várni, fastpassal is 50 percet legalább :(