Törölt nick Creative Commons License 2015.07.08 0 0 1278

Akik csinálják a mozgalmat is, azokhoz lenne egy kérdésem: kinek hogy megy a pecsételés mostanában? Bevallom én egyre több és több falba, bizalmatlanságba ütközöm.

Eddig a legdurvább bizonyos szempontból talán a Margitszigeten volt. Ha nem voltam 10 helyen, akkor sehol, és sehol nem akartak pecsétet adni. Pedig azt gondolnánk, simán lehet ott szerezni, annyi minden van. Viszont pl ide lehet sokat járnak az adóellenőrök is meg hasonló hivatalos személyek...... A Margit híd felül indultam, végigmentem gyalog az egész szigeten. A legutolsó helyen, a szállodában az Árpád hídi hídfőnél adtak nagy kegyesen pecsétet, de ott se adtak mindenhová, legyen elég ennyi.....

Én mindenesetre egyre több problémába ütközöm ilyen téren, nem tudom más hogy van vele. Lehet én csinálok valamit rosszul.

Végülis nem a pecsét a lényeg hanem hogy megnézzem amit akarok,a  többi másodlagos. Már gondoltam arra is, nem gyűjtök tovább ilyen plecsniket azaz nem igazolgatok, mert lassan már én érzem magam kellemetlenül....