sbojan Creative Commons License 2015.07.07 0 0 390

Én is az első iGO-val kezdtem anno - skineket ugyan nem cserélgettem, de csak azért, mert jobban szerettem én magam állítgatni a színeket, a berepülés sebességéet meg amit csak lehetett és értelmét is láttam. Még akár a te oldaladat is felkereshettem anno - sajna erre már nem emléxem. Amúgy egy adott állapotnál megálltam, s elég jónak találtam ahhoz, hogy onnantól már csak a térképeket cserélgessem rajta mind a mai napig.

Vizuális típus vagyok, nem tudok s nem is szeretek hang után menni (annyira nem bízom a rendszer pontosságában), így inkább a 2D-s térképrészletre ránézve memorizálom a következő manőver körüli sziutációt, hogyha véletlenül mégsem lehetne egy adott helyen mondjuk befordulni, akkor kapásból legyen egy "vésztartalék", vagyis egy menekülőútvonal.

Nos, igazából ez az a terület, ahol baromira nem tetszik a gyári rendszer képe - számomra egy rápillantással nem jegyezhető meg eléggé s nem is elég informatív (pl. hiányolom az utcák nevét a térképről.)

Az útvonaltervezéséről ellenben nem tudok nyilatkozni - nem voltam még vele olyan útvolnalon, amit nem ismertem volna enélkül is, így a véleményalkotásom e téren még várat magára, tehát ez még akár jó is lehet. Sajna a nyavalyás energiatakarákos módja miatt ezt tesztelgetni sem nagyon tudom.

Előzmény: snow.dog (389)