Hattori Hanzo2015
2015.07.03
|
|
0 0
5289
|
Igen, az össz-bekerüléssel én is elégedett vagyok. Nagyon jól karban van tartva az autó, és bármikor befordulhatok a pit-stopba ha egy kis nyöszörgés, cicergés, mormogás van (de nem nagyon van hál'Istennek).
Majd szóban elmondom egyszer a mostani szerviz (árának) hiteles történetét, mert nem minden részlet publikus. (Nem műszaki jellegű részletekről van szó.)
Most tényleg kicsit "jobban fogott a ceruza", viszont a rengeteg ingyenes átvizsgálás/ ránézés, (tavasszal már-már rendszeresnek mondható) fék-berohadás javítása, téli-nyári kerékcserék + "letárolás", váltó-bizbasz-ojajozás, háztól-házig szállítás és végül de nem utolsó sorban a felesleges kiadásoktól való korrekt (meg)óvás számomra nagyon értékesek. Az biztos, hogy a "jó lesz ez a xar minőség a parasztnak, majd kicseréljük fél év múlva", vagy a "Hű, főnőkúr: azonnal komplett garnitúrát kell cserélni, mert különben életveszélyes az autó!" típusú parasztvakításoktól - biztos vagyok benne -, hogy meg vagyok kímélve. Ugyanakkor jó előre tudom, hogy nagyjából mi lesz a következő javítanivaló és mennyire ér még rá (vagy pont nem ér rá.) Mindezt egyszerre 2 autónknál ... |
Előzmény: trawala (5288)
|
|