Pedig ez az egyetlen hasznos információt tartalmazó része annak a használati útmutatónak :-)
Elképesztő gépkönyveket adnak manapság a gépekhez. Egy többszázezres gépnél szerintem joggal elvárható lenne, hogy legalább egy bővített mondatban legyen már leírva, hogy pl. mire való az impulzus hegesztés, az AC balance, AC frekvencia, vagy mennyi egy átlagos áramfelfutás, vagy egy bázis / csúcsáram arány stb. A BLM sem kényeztetett el, de abban legalább van kb. 16 oldal hasznos információ is és nem csak olyan evidenciákkal van tele, hogy pl. lavórban guggolva, vizes, kilógó fasszal ne használjuk a gépet, mert megbasz az áram.
A Te Ergus leírásodban legalább voltak valóban használható információk, beállítandó paraméterek. Komolyan gondolkoztam, hogy felajánlom a BLM-nek, hogy csinálok egy rendes használati útmutatót nekik. Ami nekem probléma volt, az gondolom az átlag felhasználónak ugyanúgy gond lehet. Egy délután össze tudnám rakni, a rajzokat meg ki lehet szedni a PDF-ekből. Nem hiszem el, hogy ennyit nem érdemel meg a vásárló. Mert, hogy egy profi (Kemppi, Ergus, Fronius stb) géphez nem adnának, azt még el tudom fogadni, mert ezek profiknak készültek, azok úgy is tudják, hogy mi, micsoda. De az ilyen 100-300 ezres gépek, már elég drágák, de azért mégsem a profiknak készültek.