050510 Creative Commons License 2015.06.29 0 0 2298

Sziasztok!

Uj vagyok itt,a véleményetekre lennek kivancsi.

43 eves vagyok tehat nem csajozni kell az auto,es a tuc-tuc zene sem lenyeges szamomra.

Inkabb Rammstein...  :)

Szoval a kerdesem az lenne,hogy ki mit szol a következő parameterekkel ellatott 1.6-os benzines A4-hez.

2000. 06-os evjarat,136.000 km,elso tulaj,cserelve a csuklok,a lengescsillapitok,friss muszaki,klima tisztitva-feltoltve.

Ami eleg lenyeges info,hogy egy osztrak kisvarosban elek,napi kb.20-25 km-et autozok mondhatni forgalom nelkul az egyik kisvarosbol a masikba,dugot csak akkor latok ha elmegyek Becsbe. :)

Az auto ott van az elso tulajanal a masik varosban,tehat nem kereskedotol vennem.

Az 1.6-os motor mennyire "autozhato".

Gondolom,hogy nem egy vadaszgep,de erre a cippenet tavolsagra nem merek oreg dieselt venni.

Azt gondolom,hogy erre boven jo lenne az Audi,de varom a velemenyeteket.

Hozza teszem, Audi rajongo vagyok 1000 eve,de regota inkabb csak egyteruim voltak a csalad letszama miatt. :)

Az Audinak meg még nincs 10 ev koruli 7 szemelyese.

Jo,tudom uj sincs...

A masik auto a csaladban egy 2005-os Galaxy szinte full-full extraval,1.9 diesel némi chip segitsegevel,nagyon jo kis busz.

Nem akarom ehhez hasonlitgatni,az Audit "masodik"autonak vennem.

Hosszabb tavokra,nyaralni,hazamenni Budapestre persze a Galaxy-t hasznaljuk.

Eletem elso Audija lenne,nem szeretnek nagyot koppanni,hogy "nem jön át" az erzes.

Biztos,hogy egy 1.9 TDI vagy egy meg erosebb diesel mas vezetesi elmenyt nyujt,de az adott helyzetre valo tekintettel vonz a benyás A4.

Az àlomauto az RS6 Avant,de azt majd az Euromillion nyerese utan.. :)

Szoval,varom a velemenyeket,tapasztalatokat,otleteket.

Koszonom,sziasztok.