kgaboroo Creative Commons License 2015.06.21 0 0 37196

Mivel megszűnt a plazma gyártása és már az utolsó darabokat is nagyon nehezen lehetne fellelni, ezért az emberiség szeme át fog állni, vagyis kénytelen átállni egy más megjelenésű képvisszaadásra.

4K ide 8K oda, az élesszeműek meglátják a különbséget. Nem a kép élessége, színhűsége a legfontosabb hanem a mozgásmegjelenítés és a természetesség.

De nincs baj, az emberek szeme majd hozzászokik és ezentúl ez lesz a mérvadó. Az ínyenceknek sem lesz más választásuk ha szeretett plazmájuk beadja a kulcsot.

Én is így leszek vele, csak akkor fogok váltani ha a plazmám már tényleg alulmarad egy feltörekvő képalkotó miatt.

De most még nincs értelme váltani bármelyik lcd-re.

Irigylem azokat akik abszolút nem vesznek észre semmi különbséget, sajnos én alálátok a felső képréteg alá is és bántja a szemem, de kénytelen vagyok elviselni.

Megpróbálok nem kritikus szemmel nézni egy lcd-t és igyekszem a lehető legjobb képet kihozni belőle, már amennyire ez lehetséges. 

Amilyen ütemben fejlődik a technika biztos, hogy utolérik majd a régi crt tévék természetes képminőségét és mozgásmegjelenítését......de még nem vagyunk ott.

Előzmény: Dummy_Druggist (37191)