sysque Creative Commons License 2015.06.20 0 0 12803

Üdv!

Ha kerékre lesz téve akkor kitolom a garázsból és lefényképezem. Bent olyan kevés a hely hogy alig látszódna valami. Jelenleg a karosszéria munka van kész és a kocsi teljes alja. Alvázvédés első hátsó futómű felújítás. A két első felni is festve van, és hamarosan a hátsók is festve lesznek. A felnik színe meg fog egyezni a kocsi színével. Az eredeti gyári szürkét is megtaláltam a felnin lévő sok réteg festék alatt de nem tetszett, ezért RAL 9001 krémfehér festést kapott amilyen az autó is lesz.

A pogácsa tuning azaz a nyomtávszélesítő az eredeti volga gyári tartozék. Lehet hogy csak az export változatokra tettek, vagy lehet hogy évjáratfüggő, de eredeti tartozéka a kocsinak. Ha jól tudom csak a 3102-eseknek. 

Egy öt sebességes váltót takarítok mostanában, hogy kívül szép  tiszta legyen, és az lesz a következő lépés volga ügyben hogy felszerelem. Remélem gond nélkül felrakható.

A kardántengely kapott új kardán kereszteket és új szép sárgított kardánvillát (nyelestengely felé- nem tom mi lenne a neve) és a kardántengelyt lefényeztem fekete autófestékkel. Tükör fényes lett, átkozott jól néz ki, kb 200m megtétele után szerintem ez meg fog változni.

Előzmény: jalopy (12802)