bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2015.06.17 0 0 3605

Kedves "nagymamam" !

Vannak ilyen hitelkártyák,ahol ez technikailag kivitelezni lehet. Nyilván nem tudom,hogy az Erstés (Wizz) kártyádon kívül,melyik a másik HK?  De a lényeg,hogy van.

Jelenlegi infóim és saját személyes tapasztalat alapján a Citibank Life kártyája teljes mértékben alkalmas,bármilyen jellegű hiteltörlesztés beállítására,amelyből 1%-ot térít vissza.

Én pl még régebben kötöttem,anno még Malév Duna klubbos Citi kártya volt,amelyet amikor bejött a life,akkor át lehetett konvertálni.

Ráadásul nekem még mindig abban a konstrukcióban van,hogy korlátlan a visszatérítés felső határa. Így gyakorlatilag majdnem az egész költségvetésemet ráraktam,  (Lakáshitelem,személyi kölcsön,autó hitel,villanyszámla stb...stb...) minden rajta van. Az egészet elég volt a citibank Citiphone telefonos rendszerén beállítatni,így nem is kellett sehová sem rohangálnom.

Szóval az összes hitelem,rezsi stb...után is kapom az 1% visszatérítést. A többi után meg 2-3 %-ot attól függően,mit és hol vásárolok.

természetesen a forduló napig mindig visszafizetem az összes elköltött pénzt,amit a ciklusban költöttem,így megúszom havi 490Ft számlavezetéssel,ellenben közel 8-10 ezer Ft visszatérítésem van/hó.

Előzmény: nagymamam (3603)