pimre Creative Commons License 2015.06.14 0 0 959

Szia, most volt egy kis időm körüljárni a dolgot. Először is telepítettem a Firefoxot, mert alapból csak a Google Chrome-ot használom.

Kicsit próbálgattam, és nálam most nem jön elő az általad leírt hiba. Hasonló megoldásokkal próbálkoztam, mint amit te is írsz. Mindenesetre pontosan leírom, melyek voltak azok a lépések, amikkel nekem nem érhetők el a korábban használt adatok.

Amikor először léptem be a google fiókba (azaz nyitottam meg a gmail-t), akkor a firefox valóban megjegyezte az előzmények között, és kértem a jelszó mentését is. Ettől kezdve az email címet nálam is hozta a mentett jelszóval együtt .

1. Aztán a beállításoknál  az Adatvédelem aloldalon beállítottam, hogy ne jegyezze meg az előzményeket. Ahogy nálad is ez a beállítás.

2. Aztán töröltem az összes előzményt. Ahogy Te is. 

3. Aztán a biztonság aloldalon a mentett jelszavak közül is töröltem. És ez megoldotta, ettől eltűnt az email cím és a jelszó egyaránt.

Egy érdekesség. Nálam az email cím már az előzmények törlése után sem jelent ugyan meg, de a mentett jelszó törlése előtt az email cím kezdőbetűjét megadva behozta az egészet, csak kattintani kellett rá, és természetesen a jelszót is hozta.

Szóval az a gyanúm ennek alapján, hogy nem a Gmail, sőt még csak nem is a Google rendszere a hibás, hanem a Firefoxon belül kell megtalálni a megfelelő beállítást. (És így nyilvánvaló, hogy az én korábban küldött linkem nem segített, hiszen az a Google rendszerén belüli megoldásra adott javaslatot) 

Ha nálad ezek ellenére nem sikerül megszabadulni az email cím nyilvánossá tételétől, akkor írd már le, hogy milyen úton jutsz el a Gmail betöltéséhez! Hátha abból okosabbak lehetünk.

Előzmény: pacsepa (954)