Annak az a neve, hogy "Kib@szás a köbön".
Nagy firifittyel bementem egy szaküzletbe, ahol többször vettem már gumilemezeket. Kiválasztottam ezt a bordázott gumilemezt, levágattam belőle egy métert (140 széles) gondolván, hogy jó lesz másra is. Mindig meg szoktam kérdezni az árát, de most valahogy elmaradt. A pénztárnál kerekedett ki a szemem, amikor mondta a néni, hogy 12.500 Ft lesz. Azt hittem, hogy rosszul hallok. Látták az arcomon a nagy rökönyt, ők is érezték, hogy talán kellett volna jelezni kérdés nélkül is, hogy ez 3x drágább mint a többi.
Azt hajtogatták, hogy ez azért ilyen drága, mert "elektromos". Hogy miben rejlik az elektromos képessége, arra azóta sem tudtam rájönni. Mert hogy elektromosan szigetel, azt még érteném, de szerintem ezzel a többi gumilemez is így van, nem hinném, hogy pusztán azért indokolt lenne a 3x-os szorzó.
Szóval jó ráfaragtam, most őrzöm, mint a szent koronát, kétszer is meggondolom, hogy levágjak-e belőle. De mellette szóljon, hogy tök jó anyag, jól néz ki és nagyon jól szabható, gyakorlatilag forgácsolható.