biga156
2015.06.10
|
|
0 0
357
|
Erről a csavarcserés visszahívásról milyen módon kaptatok értesítést? Ha esetleg e-mail-en, akkor át tudná nekem dobni valaki (természetesen egyedi adatok nélkül) a "nicknevem"@gmail.com-ra? (értelem szerűen a nicknevem helyére kerül az itteni nevem :) ). Mert lehet rákérdeznék itt is.
Más: nem tudja valaki, hogy tudnám ellenőrizni én magam az adblue tartály szintjét?
Érdekességként: nyárra készülve - és mivel akciós volt a citroen boutique-ban - vettem egy készlet gyári árnyékolót a hátsó ajtó ablakaira. Van ugyan felhúzható rolónk is, de az pl a kis háromszög ablakot nem takarja be (valójában nekem inkább ez volt fontos, de külön csak ide nem kapni). Nos - mint eddig mindegyik gyári cucc - tökéletesen passzol, és maximálisan ellátja a feladatát, jobban, mint a sima sötétített üveg, annak hátrányai nélkül (hisz ha akarom egyszerűen kipattintom :) ). Így lényegében nyárra a b-oszloptól hátra végig le tudom sötétíteni az autót (a csomagtérre már régen használom). Azért akciósan sem mondanám olcsónak, de ha valaki hozzám hasonlóan nem szereti az elve sötétített ablakot, de nyárra ki akarná egészíteni a fényvédelmet (vagy eleve nincs ajtóból kihúzható rolója), tökéletes és igényes kiegészítő. |
|