maseratisti Creative Commons License 2015.06.07 0 0 576

Én még ott tartok hogy kovácsoltvas dizájnú (mángorolt zártszelvények, kisebb dísztárgyak) elemek hegesztésére keresel masinát, de most akkor képbe került az awi is? Vagy az nem szempont csak nem baj ha van?

Alfaweld MIG 200 volt macliznak, jó kis gép volt. Új változatát a MIG/MMA 200-at érdemes választani mert az univerzálisabb, 2 év gari korrekt. Pont annyival drágább a 185-ösnél amennyivel a teljesítmény többlet, a komolyabb tartozékok, és a minőségibb megépítés indokolja.

BLM IMIG szerintem itt senkinek nincs (odaát a másik fórumon sem), de BLM gépre még nem hallottam panaszt.

Iweld pocketmig 205 .... jó kis gép, korrekt szervizháttér. Bexxter épp eladja ...

És most akkor kövezzetek meg, de erre a gépre nem tudok igent vagy nemet mondani. Ugyanannyi érv szól mellette mint ellene.

- Megér annyit mint kompakt kombi gép amennyibe kerül? IGEN (3 eljárás, rengeteg beállítás)

- Ha minden funkciót kihasználsz rajta akkor is megéri az árát? NEM (külön kell venned awi kábelt, és ha ezt hozzá adod a gép árához abból pont kijön egy gorilla, mint MIG/MMA + egy tig 200 superpulse ami egy teljes értékű impulzusos dc awi gép...)

Én úgy gondolom hogy azt a gépet vedd meg amit személyesen is a közeledben meg tudsz oldani/nézni/kipróbálni (erre elég kevés helyen van lehetőség) és amelyik jobban tetszik, vagy amelyik funkcióban számodra megfelelő.

Előzmény: Pistuka86 (574)