4umos Creative Commons License 2015.06.03 0 0 4887

Szerintem Mustaine inkább nagyképű, öntelt, beképzelt, ha már nagyon jelzőkett kéne rá aggatni, de hát miért is ne lenne az?! Neki mindig bizonyítania kellett, hiszen abból a zenekarból rúgták ki, amelyik a világ egyik legnagyobb hatású metál zenekarává nőtte ki magát. Egy revans zenekarként indult a MEgadeth is. Az állandó megfelelés folyamatos az életében a nagy riválissal szemben, és mivel elég magas szintre (világhírnév) tudta húzni a Megadeth szekerét így mindezek árnyékában, akkor talán jobban megérthető, ha valaki olyanná válik/vált, mint ő. Plusz egy erős jellem, meg a perfekcionizmusa amivel még mindez párosul. Az meg szerintem nem egyértelmű, hogy CSAK amiatt emelkedett a zenekar átlagon felüli szintre, mert volt néhány tehetséges "munkatársa". Ha ez így lenne, akkor azok nélkül már a Megadeth-nek elméletileg régen el kellett volna tűnni a süllyesztőbe, de hát nem tűntek el. Mai napig hívják őket neves fesztiválokra, gyakorlatilag ott vannak a fősodorban. A Reunion-t meg nem hiszem, hogy szándékosan akarta megtorpedózni. Ellenkezőleg. Szerintem pontosan ő akarta, (ki más?) csakhát lett ami lett a végén belőle... Ergo a szándék megvolt benne, csak a kivitelezés nem sikerült. Van ez így! :-)

Előzmény: Andriska07 (4886)