Szerintem pont Mustaine az, aki semmilyen értelemben nem változott. Ugyanaz az arrogáns kretén, aki korábban is volt, csak megfejelte egy nagyadag képmutatással, amit nem vesz be a gyomrunk sehogy sem. Ráadásul ő az, aki leginkább hajszolja a korábbi szintjét, a folyamatos RIP-ezéssel, komplett albumok koncert-újrajátszásával és eladásával, remasterekkel...stb.
Teljesen normális dolog az, hogy változik az ember, ezzel mindannyian így vagyunk, az alábbi kép asszem mindannyiunkra vonatkozik:))))) Viszont a korral semmit sem fejlődött a mester, akitől én egy jóval progresszívebb vonalat vártam volna az elmúlt 15 évben a folyamatos, mégis iszonyatosan ötlettelen nosztalgia-próbálkozások helyett. Az erőskezű irányítás akkor tud nagyon jól működni, amikor a fej rendben van. Viszont jelenleg úgy tűnik, hogy pont az a csapat leggyengébb része. Mustaine-t és a megadeth-et pont azok emelték átlagon felüli szintre, akiket ismét kizárt a csapatból. Már rég eltűnt volna az egész megadth, ha anno nem áll össze az a bizonyos klasszik-felállás.
Való igaz, hogy az elmúlt 15 év terméséből egy baromi jó válogatásalbumot össze lehetne rakni, de a kimaradó számokat lehúzni a WC-n és utánfertőtleníteni. Le merem bármibe fogadni, hogy a fanok 80%-a ugyanúgy haragszik mustaine-re a reunion (szerintem szándékos) kútba ejtése miatt, mert a banda most ugyanott tart mint 2004-ben, leszámítva azt, hogy Junior újra előkerült.