Kramcsák István
2015.05.31
|
|
-1 0
1279
|
Alibá, elnézésed kérem ,hogy csak most reagálok, úgy vagyok az oltással, azt mondom ,hogy féltem az Orbántól / nem a Viktortól/ fagyosoktól, de valójában ez a suna fogdosó kezem már oly durva , hogy a gyenge hajtások vagy bütyökben megroppannak,vagy eltörnek így toltam pünkösd hétfőre az elsőket, .Mádon volt egy /99%-os/ Kardos nevezetű oltó mester az a két lágy részt/ alany- csap/ is jól tudta össze rakni, igaz volt is nagy családja / vagy tíz gyerek , úgy hogy minden szinten értette. apropó ha neked is ilyen jól megy hogy állsz a gyerekekkel? ha nem vagyok vindisgréc?? / ez a krapek kicsit veres volt / Mádon sok náció megfordult elég sok színű falu ma is/ a beceneve :/ a Róka/ Kardos ő mondta a főnökének / az Állami gazdaságban oltottak pár csemegeszőlőt is a nagy táblák közzé ha kapáláskor megszomjaztak jó volt/ Főnök hát milyen csemege ez , már át ment a darálón , át ment a présen és még mindig egyben van a bogyó?? / volt egy kemény húsú piros kecskecsecsű/ Látom mindenkinél / az egész Országban korában kezdődik a virítás a szedermálnám már érik, de a szőlő reagált legjobban a nagy hőmérsékletre, ha vissza nézed az általam feltett/Török szőlő képeket tért távot, és a levelek menyiségét nagyságát , úgy hogy a mi fotoszintézisünk meglőve./meleg -, és meleg ez a fény elektromágneses hulláma, ez kell neki/. említed hogy könnyítettél a tőkén , / a Mádiak augusztusban fél éretten szedik le a felét a szőlőnek , persze csak a menőbbek a csúcs minőség/??? érdekében ezt a filozófiát nem értettem , akár melyik oldalról néztem .ha jó év van jó lesz a bor is/ ez a mondás is hegyalja i / két fajta bor van , vagy nincs bor , vagy van bor/. a minőség majd a pincében eldől. nagyon örülök az oltásaidnak ezeket én is naponta megnézném , meg becézném. megdicsérném őket. |
Előzmény: Ali-bá (1273)
|
|