No, ezen en is ragodok mar egy ideje. Egy sci-fi topikban talaltam meg ezt az adalekot:
"Valami sci-fi volt, egy faszi elmegy nyomozni valami városba, ahol klónoznak, ott hallottam először ezt a szót, még poén is volt vele, hogy "klón, mint ül a klón", és volt egy klónkéz, amit ha simogattak, akkor összezárta az ujjait, na de a nyomasztó jelenet: a főhős a fürdőszobában óriási tükör előtt nem tudom, mit csinál, és egyszer csak egy pillantra a tükörképe nem úgy mozog, ahogy ő, de aztán visszaáll.
Volt benn egy ilyen is hogy belerak a doki a kézbe egy diót és a kéz ezerrel összeroppantja a diót.
Meg volt benn egy csajszi akivel menekülni akart a fohos, de közben már leklónozzák a not, és úgyveszi észre hogy a klónt cipeli magával hogy nincsen elvágva a klónnoci keze. Meg olyan kerítés volt a sziget körül hogy ha az oszlopok közé ért valami azt szétlotte a lézer, de a fohos kiveri valami bottal az egyik oszlopot, és ott kisétál. És voltak benne mozdulatlan arcú klónkatonák."
Annak idejen programvaltozaskent adta a magyar tv, ezert a regi radio ujsagban remenytelen megtalalni. A foszereplo ismert nev volt, ezert is neztem meg, de mar nem remlik, kicsoda. Remlik meg egy rendor, aki nem akar hinni a fohosnek.