captainb Creative Commons License 2015.05.30 0 0 9439

Én látatlanban azt mondom, hogy rossz a beépített alkatrész, vagy nem gondosan lett beépítve. Nem tetszik, hogy nem mondták meg a feljövő hibakódokat. Most úgy hangzik a történeted, mi nt bármelyik szakszervizben: cserélgetik a dolgokat, mert nem is sejtik, hol a hiba. A fojtószelep mellett a szívó oldalon még ott a MAP szenzor, vagy az EGR szelep, de ha az utóbbira lenne most hibakód, azt inkább gyanítanám következménynek, mint oknak - látatlanba. Én sem vagyok szerelő, de az eltelt 100000 km alatt előjött pár gixer, mégsem lett zsebbenyúlós, mert volt szakember, aki javított. 

Ha valaki bontós is, nem biztos hogy jó szerelő is. Egy ilyen Chevy szerelő+bontóst ismerek: sebike. Viszont őrá meg vakon rá merném bízni az autót, persze ismerem személyesen. Nem a szerelőd, vagy a kollégája ellen beszélek, de ilyenkor, amikor csak tippek vannak, meg kell keresni egy másik, hozzá értőt.

Jó lenne tudni, az ország melyik részén laksz, hátha tudunk valakihez irányítani. Ha pesti lennél, látod sebike ma meg tudta volna nézni a vasat és adott volna tanácsot. 

Előzmény: Ormió (9437)