Andriska07 Creative Commons License 2015.05.26 0 0 4879

Végül is, Mustaine hozta létre és tartotta fenn a megadeth-et, így neki van egyedül joga földbe ereszteni a koporsót is. A felelősség most már egyértelműen az övé, szerintem jó esetben születni fog egy olyan System féle 7/10-es album, amire a rajongók halkan rábólintanak és futni hagyják a zenészeket...

Marty lelépésén nem lepődtem meg. Képzelem mekkora potenciált látott abban, amikor 2015-ben a 25 évvel ezelőtti RIP-féle irányvonalat határozták meg elkövetkező élete fő motívumaként. Csak találgatni lehet, hogy a szólókarrier háttérbe szorítása mellett milyen egyéb feltételek lehettek: fizetés nincs, saját költségen utazgatás akkor és oda amikor a mester igét hirdet, a reunion-vacsora ráeső részének kifizetése...stb. Látszik, hogy Nick-et szarba sem veszik, mert pillanat alatt lemondtak róla, pedig egy Menza-Poland párost berántani, na arra aztán lehetett volna marketinget építeni:)))) Most kb a lesz, ami az UA idején: új felállás, egy turné során megnézik miképp működik, a mester pedig most halkan eldönti, legyen-e tovább. A csapatnak már csak múltja van.

Az őszinteséget én is nagyon hiányolom a mestertől. Ezek a gusztustalanul nyálas nyilatkozatok iszonyat hányingerkeltőek. Nem nagypofájúnak (megamouth) kell lenni, csak egyszerűen ŐSZINTÉNEK.

Előzmény: Atom-anti (4878)