neduddgi(én)
2015.05.21
|
|
0 0
2801
|
Hajaj! Kapros túrós!
Sajna a zasszony nem szeret süteményt sütni, még egyszerű dolgokat sem. Nekem meg nincs időm és energiám ilyesmire.
Hm. Palóclevest viszont szokott főzni, pontosabban valami ahhoz nagyon hasonló saját változatot, de nem kaporral, hanem tárkonnyal. Legközelebb kipróbáljuk kaporral is.
Érdekes lehet kaporral a sült apróhal! Sajna mi csak a piacon tudunk "horgászni", így ritkán jutunk ilyesmihez, mert nagyon drága a folyami/halastavi hal. De kipróbáljuk tengeri hallal. (Elgondolkodtató, hogy az felébe-negyedébe kerül, mint az édesvíziek... 2500,- kilója az aránylag olcsó halastavi pontyszeletnek, a hasonlóan alsókategóriás tengeri halfilének meg 800-1000,-Ft) |
Előzmény: -balu28- (2800)
|
|