Jujujjj Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1635

Néha néha bizony felvetődik a moderacio reszrehajlasanak gyanúja is.Vannak nickek melyeket eros trollkodas esetében sem tiltotok néha pedig egy beírás vagy kezdokenti hozzászólás is azonnali végleges tiltassal is jar.Pl. Gondolok ilyesmire hol megtörtént eset az egyik önkéntes életem felaldozom a topik tisztasagaert küzdő elszánt önkéntes moderatoruser/onkentes topiksmasszer kiállt siman egy többszörösen tiltott nickel rendelkezo user mellett hogy az jo csávó holott a topik feszko szitoja mondhatnám trollja es azota is itt van a gazfegyveresben csupán azert mert a moderator reszrehajlott egy bejelentgeto / önkéntes feljelentgetore hallgatvan es készpénznek vélt beírása alapján.Bocsanat de erre muszalynak ereztem akerdezni tiszta vizet önteni a pohárba.Velemenyem szerint erős részrehajlás van az oldalatokrol ezzel az USEREK egy resze par személy erosen visszaell ezzel es kisse tobbet megenged vagy megengedhet maganak .Visszaelve azzal hogy feljelent a módi ugy is az oldalamon áll nekem ad igazat címszó. Alatt.