Naccsabi Creative Commons License 2015.05.13 0 1 8591

Szevasztok.

Egy kedves történet egy nagyon segítőkész,rendes emberről.

Hazafelé tartottunk mikor megállt a Vivaró alattunk. Tanácstalanul álltunk az út szélén. Akkor jutott eszembe a fórumon mások által  sokat ajánlott szerelő: VERGAMUNKA. Megkerestük a számát és felhívtuk. Teljesen ismeretlenül kértük a segítségét. Barátságosan fogadott,és felajánlotta a segítségét. Bár rengeteg munkája volt.Megadta a címet,hogy próbáljunk eljutni valahogy oda.Nehezen elindultunk felé,de az autó kb. 2km-re tőle teljesen megadta magát. Felhívtuk,közöltük,hogy itt vagyunk a közelbe. Pár perc múlva jött is a segítség. A műhelyig vontatni kellett az autót. Majd este tizenegyig csinálta az autót mire haza tudtunk indulni vele.

Mint kiderült komolyabb a baj mint gondoltuk. Következő alkalommal felvittük hozzá az autót megkezdődött a javítása. Na ekkor derültek ki csak a gondok.Sajnos megvallom eddig nem igazán hozzáértő kezekbe volt az autó.Rengeteg olyan dolog kiderült,ami megelőzhető lett volna,ha megfelelő szakember javítja.Pontosan 255 hibakódot talált ugyanazon hibával,amit az előző szerelő észre sem vett. Mert szerinte nem volt semmi hiba. Szóval az autó végre elkészült.

Gyönyörűen működik ahogy kell! Bár már a tizenharmadik évét tapossa.Újra élvezem vezetni,mert meg kell vallanom volt egy időszak amikor nagyon gyűlöltem. Mindennap gyomorgörccsel indulni az útnak,hogy most épp hol áll meg nem egy felemelő érzés.

Hálás köszönetem Zsoltinak,hogy visszaadta bizodalmam újra az autóba! Mert régen imádtam  a ˝kék villámot ˝ ,sok minden megéltünk a 13 év alatt együtt. :) Óriási szakmai tudása, hozzáállása,korrektsége ,meg kérdőjelezhetetlen! Ritka az ilyen ember, becsüljétek meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Bár csak előbb megismerhettem volna,pár ősz hajszáltól megkíméltem volna magam. Szóval ha Viviaró,Trafic rendetlenkedik CSAK HOZZÁ sehova máshoz!!!!

Zsoltikám ha olvasod e sorokat,még egyszer nagyon köszönök mindent! A hitemet adtad vissza!

Szóval ezután CSAK VARGAMUNKA csupa nagybetűvel !