rav8472 Creative Commons License 2015.05.12 0 0 72010

Na igen a ritkasága miatt "félek" én is, az is gáz, hogy nincs hozzá alkatrész feltétlenül és valószínűleg ha kell valami, akkor azt is hetekig/hónapokig tart beszerezni ha úgy alakul és akkor még autó se lesz addig. A költségek javítás szempontjából ebben a kategóriában sajnos mindenképpen drágák, barátom RAV4-esének km esedékes karbantartása 150eFt márkaszervizben és kb kicserélték az olajat meg átnézték az autót, én a corsára jó ha eddig összesen ráköltöttem ennyit 13 év alatt, ezt el kell fogadni, meg nem kell márkaszervizbe vinni (ha már nincs garancia). :)

Egyébként sajna nem sok autót volt alkalmam kipróbálni, anno Ignisen tanultam, utáltam, most egy C Corsa van, igazándiból semmi baja nem volt mostanáig, de most már érződik a kora. Cr-vt volt még alkalmam kipróbálni egy pár körre, hát sajnos bejött ezért is maradt esélyes, egy bajom van vele, formailag nem nagyon tetszik. :)

Lehet tényleg le kéne mondani a Kugáról és inkább más felé nézelődni, az a baj, hogy nem sok választék van, ott a Tiguan ami drága minden szempontból csak azért mert VW akár csak a Mercik és a BMW-k, ott a Sorento, Captiva és Santa Fe, ezek már túl nagyok, lehetne még Grand vitara vagy Antara, ezekről csak rosszat olvastam senki nem ajánlja, vagy a Forester ami még a Kugánál is ritkább és csillagászati áron megy a Subaru alkatrész.

Szóval nincs más SUV ami szerintem nekem jó csak a CR-V, Kuga és talán még a RAV4 (ebből csak az új széria jó, az meg drága még).  Na mondjuk ezen még van időm agyalni, hátha valaki ír valami jót is a Kugáról. :)

Előzmény: -peter (72009)