Köszönöm szépen a jó kis recepteket, ha lesz megfelelő felszerelés az apartmanban egyszer mindenképp készítünk valami finomat:) Vinni ilyesmit nem nagyon szeretnénk, de ha van valami amit szerinted mégis érdemes lenne csomagolni, szívesen venném ha megírnád.
Egyébként tervezzük, hogy amit lehet mindenképp megkóstolunk, ehhez olvasgattam itt pár helyet, ahová érdemes betérni.:)
Dias zeuszról, Jannis apartmanról esetleg volna valami infód? Vagy nem akarsz elkeseríteni, és inkább csendben maradsz?:)) Csak vicceltem:) De ha bármit tudsz légysz írd meg!
Férjemmel megegyeztünk, nem engedjük, hogy elrontsák a nyaralásunk........persze nem hagyjuk annyiban ha bármi kiugró történik, de reméljük nem fog.
Egyedül a buszok izgatnak, mert 2 gyerkőccel nem szeretnénk semmilyen bajba/kényelmetlen helyzetbe kerülni rossz állapotban lévő jármű miatt. Itt most nem extra dolgokra kell gondolni, mert tudom mivel jár egy ilyen út, csupa alkalmazkodás, csak pl. legyen kipihent, buszon nem dohányzó sofőr (na, ez az egy amit nagyon nehezen viselek), és ilyen hosszú útra megfelelő műszaki állapotban lévő busz.
Az apartmant viszont ha nagyon gáz a helyzet 1 óra alatt ki tudjuk takarítani/fertőtleníteni, elfogadható állapotba hozni, ha csak ennyi a probléma, bár bogarakat meg ilyesmit nem hiszem, hogy tolerálni tudnék......ja, meg a tiszta ágyra, ágyneműre vagyok háklis. Ha ezek megvannak, a többi nem számít, mindent lehet orvosolni:)
A szállásra terveink szerint nagyjából úgyis csak aludni megyünk.