gkata75 Creative Commons License 2015.05.05 0 0 7688

Sziasztok!

Idén először megyünk Görögországba (2 felnőtt + 10 éves ikrek), azon belül is Sartira:)

Indulás busszal július 03. 1 hét ott tartózkodással.

Sajnos - utólag - sok rosszat olvastam a Dias Zeuszról, de most már mindegy, csak reménykedni tudok, hogy nagyjából rendben mennek majd a dolgok.

Hogy miért nem előtte néztem utána? Őszintén megmondom meg sem fordult a fejemben.....pedig kellett volna.

Munkatársaink/ismerőseink ajánlották, ők egymástól függetlenül meg voltak elégedve. Bíztam/bízom bennük, bár mondom, itt egészen más véleményeket találtam.

Esetleg van valaki, aki napra készen tud valami bíztatót mondani? Buszaik állapota ami igazán érdekel, esetleg Jannis apartmanról vélemények?

Gyerekeknek most csináltattunk  igazolványt, az enyém 2016. augusztusban jár le, férjemé jó pár év múlva. Gondolom ezek, így megfelelőek lesznek.

Eurót bőven váltottunk, hogy ott ne kelljen kártyát használni, biztosítást pedig majd most kötünk valamikor.

Eddig 1 programot foglaltunk le, mégpedig a Kalózhajót, ami nagyon ígéretesen hangzik:)

Még Görög estre gondoltunk, a többi időben pedig fürdőzés, lazulás. Reméljük, jó idő lesz.

Kalapokkal, napszemüveggel, több flakon 50+-os naptejjel, alap gyógyszerekkel készülünk. Főzni nem igen szeretnénk, max 1 frissen fogott/vásárolt tengeri herkentyűs vacsorát bevállalunk:)  Már ha lesz rá lehetőségünk.

Köszönöm szépen!:)