mikro10 Creative Commons License 2015.05.05 0 0 6170

Nekem is tilt lassan két éve. Viszont alacsony turbonyomásra.! Lett tisztitva, semmi. Lett geo cserélve, mivelhogy kicsit kopott volt pár kutyacsont, megint semmi változás. Kicsit ritkább lett a tiltás, de volt kotorászva pár dolog a csere közben vszinű azért. Valami turbo kiegészitő, szabályzó, befolyásoló vacak a ludas, amit nem találnak a szerelők. Az egyik turbócserét akart konzekvensen, nem tettem, azóta kb 100ezret ment és még mindig ugyanolyan.) Úgy mondta, hogy ez a turbó szét van égve, csak csere, semmi más, bármikor szétrobbanhat. Bele nem nézett, csak mert 300e fölött teljesített a gép, őelőtte elvágta magát már a jószág, leírta. Neves WAG szerelő, de az idő nem őt igazolta. Legalábbis eddig. Ami késik, nem múlik.) De nem mindig!

Nemrég lett kivéve erre a tisztitásra, de semmi komoly hibát nem tanátak a rozsdán kivül. A többi csak próbálkozás volt, mintahogy a légtömegcsere, vákumszabályzó, ilyen szonda olyan jeladó csere (próbára). Vákumcsövek átkötése, elemek kiiktatása, szoftverfrissités, semmi nem hozott eredményt sajnos. De nem adom fel, előbb-utóbb felleljük a hibát.

Viszont nekem újraindításra mindig törli a hibát. 5-6 tiltás után dobja a sárgalámpát, másnapig. Tempomatot nem enged, csak ha zárom-nyitom.

Ennyit egy érdekes hibáról.

Előzmény: PassatOwner (6163)