Scratchmen Creative Commons License 2015.05.04 0 0 14190

Sajnálom, hogy máris véget ért számunkra a rájátszás. Különösen úgy, hogy még csak lehetőségem se volt élőben szurkolni a srácoknak. Kár, pedig már terveztem a szolnoki illetőleg a bronzmeccses idegenbeli túrákat magamnak. Majd jövőre :) De szerintem panaszra nem lehet okunk. Amit a fiaink véghezvittek a ZTE elleni idegenbeli vereséget követően, az maga volt a csoda. Nemcsoda hát, ha egyszer csak kipukkadt a lufi.

Viszont akkor mostantól számunkra hivatalosan is itt az uborkaszezon. Szóval lassan lehet kattogni. hogy fog kinézni a csapatunk jövőre. A kezdő magyarjaink adottak, abban pedig reménykedek, hogy a légiósaink közül egyet, netalán kettőt megtudunk tartani a következő szezonra is. Ez már nagyon nagy dolog volna. Igazából a paddal kéne valamit kezdeni, mert hosszabb és eredményesebb cseresorral akár vérmesebb céljaink is lehetnének. Az elmúlt szezonokban emiatt sem sikerült soha megcsípnünk az érmes helyek valamelyikét. A zuhanyhíradó szerint Jancsit marasztalnánk, Juhos érkezését többen már készpénznek veszik, valamint lehet sor kerül Kornél visszahívására is. Én mondjuk utóbbi helyett jobban örülnék Halásznak, esetleg ha a Paksnál tényleg gondok lesznek anyagilag (amit azért nem kívánok nekik), akkor akár Kovács Ákosnak is.