:-) Igazán nincs mit, örülök, hogy sikerélményt adott Neked is:-)
A paradicsompürés olasz kenyér ... na az valami csúcsextra! Már persze annak, aki szereti az "érdekes" kenyereket:-) Már írtam egy párszor a receptet, de ugye az ismétlés a tudás atyja, hátha van, aki még nem olvasta, nem próbálta :-)
310 ml víz + 560 gr fehér liszt + 1 kk só + 2 ek cukor + 3 ek olaj (például oliva, ha autentikusak akarunk lenni) + 2 kk instant élesztő + 2 kk bazsalikom + 2 kk oregano + 3 ek paradicsompüré (ezt nem a géphez kapott kanállal, hanem normális evőkanállal mérem).
Sípoláskor 2-4 evőkanálnyi apróra összevágott olivabogyót szórok bele és alapprogramon sütöm.
A színe szép narancsos-pirosas lesz, nagyon jól passzol például a salátákhoz.