Candico Leblanc Creative Commons License 2015.04.30 0 0 3839

Igazad van!Bevallom,én is személyeskedtem,nem is keveset!S mindezt az istenhegyis negatív(!) szerológiai leletre felírt hónapokon át tartó felesleges antibiotikum kúrák romboló egészségügyi káros hatásai miatt-indulatoktól fűtve-,melyek teljesen tönkretették az immulrendszeremet,a vastagbelemet,a végbelemet,a fehérvérsejtszámomat,májenzimeket!S mennyien szenvedtek ugyanezért igazsgtalanul?Hol az igazság?Hol van!?

Mea culpa!Amit nekem át kellett élnem szenvedést,azt nem kívánom senkinek,s mindezt a téves diagnózis miatt!Melyet oly' sokan elszenvedtenek már ebben a fórumban Dr. Esztó Klára miatt!

Javaslom,hogy töröljék nyugodtan a kérdéses hozzászólásomat,és vele a többi fórumozó összes múltbéli trollozását,(helyenként tripla) offolását,személyeskedését,rémisztgetését,démonizálását,ijesztgetését,lakosozását,seggfejezését,barmozását,hangulatkeltését,mindent!

Induljunk hát tiszta lappal:tabula rasa!Legyen rend!Legyen tánc!Nekem ez elfogadható egyezség,és akkor innentől senki nem személyeskedik,aki mégis:kérdezés nélküli IP-BAN.

Moderátor Urak!

Az önök térfelén pattog a labda! 

Előzmény: Törölt nick (3837)