4umos
2015.04.29
|
|
0 0
4875
|
Nem tudom le van-e gatyásodva, de ha igen, és csak abból indulunk ki, hogy eddig is élt/él valahogyan, akkor már csak kb. egy évet kellett volna így "tengődni" és utána azért megindulhatott volna fölfelé. /Vagy maximum kér fizetéselőleget a vöröstől :-)/ Ha nagyon kell/kellett volna neki a pénz, mert le van gatyásodva, akkor meg nem hiszem, hogy nagyon válogathat, akkor belemegy kvázi bármibe. Abban viszont már sokkal inkább tudok hinni, hogy Friedman nemleges válasza megpecsételte/megpecsételhette valamennyire Menza sorsát is, mert ez így szólt volna nagyot, ha ketten, együtt térnek vissza. Gondolom ez is volt az eredeti terv a két David részéről. Azt meg én sem tűrtem volna el (de szerintem nincs az a főnök!) Friedman-nek, ha visszaveszem, és neki nem a Megadeth jelenti onnantól kezdve újra a fő irányt, hanem a japán zenélgetése. 2004-ben meg legyünk őszinték Menza azért lett kivágva, mert a turné előtti hetekben már a próbatermi teljesítményére is ráütötte bélyegét az, hogy újra erősen elkezdett a szerekhez nyúlni. Egy ilyen szétesőben lévő emberre nem lehet egy komplett turnét alapozni, mert ha miatta buknak fellépéseket, akkor az igen sok anyagi kárral járt volna együtt.
Közben meg Lombardo úgy néz ki kilőve, mert újra a Grip Inc.-vel zenélget. Bár, szerintem ő az, aki turné idejére bárhová, bárkihez be tudna ugrani műfajon belül. |
Előzmény: Andriska07 (4874)
|
|