Szia Peti, nagyon köszönöm a gyors választ és az ajánlásokat.
A szállás és az autó már le van foglalva, de köszi az ajánlásokat, hasznosak. A szállást azért megnéztem, jó helyen van és nagyon jók az értékelések, látszik, hogy tiszta, színvonalas szálláshely, de nekünk ez a része az utazásnak meg van oldva, és épp arra törekedtünk, hogy a város közelében lakjunk, de ne a városban :)
A sör és bor bemutatók nagyon jól jöttek, mert szeretjük mindkettőből a jó fajtákat :)
Remélem, hogy a Neptun- lépcsők felújításával júliusig végeznek, mert tervbe van véve, hogy lebattyogunk rajtuk. Stintino is szerepel a terveink között. Ha szép a nyugati rész Stintino irányába, és megfizethető áron látunk csónakbérlési lehetőséget, akkor arra is szánnánk egy napot. Egy hétre megyünk, így Alghero környékéről csak egy alkalommal szándékozunk távolabbi tájakra látogatni: a Gorroppu szurdokhoz a keleti partra.
Átgondoltam a feladandó poggyász ügyét is, de igazából csak étolajat, naptejet, kávét, ilyesmiket pakoltam volna magunknak az esti főzőcskéhez (általában magunknak készítjük el a halpiacon vagy a boltban beszerzett halakat, tengeri herkentyűket), ennyiért meg azt hiszem, hogy nem érdemes poggyászozni. De majd megkérdem az utitársat is (bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fog a poggyász mellett kardoskodni).
Köszönöm mégegyszer és remélem, hogy a zárolásod mielőbb feloldásra kerül :)