bubu Creative Commons License 1998.09.14 0 0 44
Kedves Medwe,
en nem hiszem, hogy barmelyik levelezo mogott itt valamifele szervezet allna. Az aldott emleku HIX Forumba is rendszeresen irtak szelsoseges politikai nezetek kepviseloi,
jobbosok es balosok egyarant, akik rendszeresen es kolcsonosen megvadoltak egymast azzal, hgy a masik fizetett ugynok(seg). Naiv ember vagyok, en akkor se gondoltam ezt valosagosnak. En azt hiszem, ide valodi emberek irnak. Maximum, neha, egyes alneveken direkt provokacios cellal (pl, Gottliebrol nem hiszem hogy a valodi nezeteit irna meg, hasonlokeppen Igorrol is az volt velemenyem, hgy egy [esetleg mas neven ide rendszeresen irogato, vagy se, ez most kozombos] mestersegesen krealt figura, nem valodi szemely).
Ez a jelenseg onmagaban sem nem tisztessegtelen, sem nem igazan zavaro, egyszer az olvirban irtam ilyesmirol "medol" kapcsan, "vele" pl. nekem semmi bajom nem volt. Amit a ket fentemlegett nick neveben irogatott valaki, az az en izlesemnek sok volt. De, meg mogottuk sem velem hogy kommunista vagy fasiszta ugynoksegek rejtoznenek.

udvozlettel bubu