Kedvesek, hat ez nagyon mulatsagos, meg tanulsagos is volt.
HJM nem kell rohognod, hanem epp azert irtam is le, hogy amit PS-ben irtam a rohadtkomcizas az vicces, mert olyba tunt nekem, hogy nem birok elegendo mennyisegu ;-)-t rakni, hogy meg ne bantodjanak a szoclibek;-)
medwe onnan gondoltam (hogy fiatal ertelmisegiek...), mert vagy egyetemre jar az illeto es ingyen van neki a net, vagy sok penz van es akkor eleve nem lehet tok hulye;-) Meg onnan is, mert mindenhol 20-35 eves feher es fehergalleros, ferfiak hasznaljak a netet (kiveve persze japant;-) )
De ezutan a topic utan, meg a sajat hozzaszolaaimat is elolvasva kezdek ketelkedni ebben.
Mi a szomorubb:
Ha egy szervezet direkt provokal jobb vagy bal oldalrol?
Ha ennyire kevesse tolerans emberek hasznaljaka halot, azaz a jovo generacioja (bocs HJM;-) ) ennyire hulye?
PS Szerintem mindenki (en mar megfigyeltem) megfigyelhetne magat, hogy o a legszelsosegesebb, mert sajna ugy van ez (szerntem), hogy aki egy kicsit is ertelmes aztud az erzelmeihez, jo kis erveket krealni, igy az erzelmeirol azt hiszi, hogy politikai mggyozodes, rossz esetben meg abba is belegondol, hogy miert szocializalodott igy vagy ugy es akkor aztan, minden alol vegleg fol van mentve oszt nyugottan mondhattya hogy rohadtnacikommunistafaisztaliberalisorbankovackunczehorn.