Medwe Creative Commons License 1998.09.13 0 0 26
Kedves freimann!
Hol hallok ijeneket? Én nem mondtam, hogy ezt hallom. azt írtam, hogy a fantáziám. El tudod képzelni, mijen a fantázilya? ;-)
A másik kérdésedre NEM a válaszom, mivel pártházat emlegettem volt, és a kérdésedben szereplő "intézmények" nem pártok. IMHO.

Kedves ego!
Akciózáshoz talán valóban kevés, de gyűlölet keltésére, pártok, emberek, eszmék lejáratására, továbbá indulatok tesztelésére bőven alkalmas.
Olvastam egyszer egy szociológus-flée ember tollából, hogy az egyik legértékesebb gondolat, amit az ember a WC falára felír, mert olyankor egyedül van és őszinte, azaz kendőzetlenül nyilvánul meg. A tasztal is ilyen, sőt, az egyedül levő ember még irányítható is.

Kedves Barátom, Csülök!
Onnan veszem a netezés és a KULTURÁLTSÁG összefüggését (ez nem = az intelligencicával!) mert az ide író emberek tudnak írni-olvasni ;-)

Kedves Zak!
Fel tudod nekem sorolni azokat a topikokat, amelyek már elértek valamit"?.

Kedves bubu!
Ha mégegyszer elolvasod a vitaindítómat, talán rájössz, hogy nem a több nick használatáról szól. Nem az én több nickemre való sejtelmes célozgatásaidat, amikor a Szigeten mindenki előtt beszéltem róla, továbbá itt, az asztalon sem titkoltam. Csak nem akarod leleplezni Horn Gyulát, hogy tagja volt az MSZMP-nek??? Az utolsó kérdéseddel pedig végképp nem tudom, mit akarsz? Pontosítanál?

Kedves Aladar?
Honnan az információd, hogy ide főleg fiatal értelmiségiek írogatnak? És hogy a többségük szoclib?

Kedves speakermadár!
Azt hiszem, egy kissé félreértettél?
De hogy kire gondoltam, az maradjon az én titkom.

Kedves Libego!
Milyen érvekről és milyen címkézésről beszélsz????? :-o