Bob! Creative Commons License 2015.04.20 0 0 8556

Sziasztok!

Ugyan még csak lélekben tartozom hozzátok,de remélem hamarosan én is egy vivaro vagy trafic tulajdonosa leszek. (jó lesz az nekem? :)  )

Használtautó.hu-t böngészem egy jó ideje és persze ezt a fórumot is,gondolván majd okosodom a témában.

Ma megnéztem egy újabb kiszemelt vivarot. Kereskedésben van az autó,Belgiumból hozták a km  nem volt megadva a hirdetésben de én már senkinek sem hiszek óraállás ügyben,8 éves autónál bármennyi lehet.

Azt szeretném kérdezni Tőletek,h az óraállást nem csak a km óra rögzíti, -úgy hallottam több helyen is meglehet nézni az autóban- (persze lehet,ezeken a helyeken is átállították) a szervízben tudják ezeket a helyeket?

A motor vezérlésénél melyik az olcsóbb,jobb a láncos vagy a szíjas?

A hátsó kiegészítő fűtésnél a tetőben kivannak alakítva a barázdák és kapcsoló is van ugyan de befúvó csak a lábnál van.kilehet alakítani vhogy a felső befúvást?vagy hátulra elég ami az első sorban található befúvó nyom?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Bob.

Ja és a Vas:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vivaro/opel_vivaro_2.0_cdti_tour_cosmo_l1h1_2.7t_klima_plusz_8-szem-8886871