gyula900r
2015.04.20
|
|
0 0
9228
|
Sziasztok!
A vácon kinézett zöld sw lett a nyertes. Hibái vannak, de csak esztétikai. Tetszik benne, hogy nem próbálták tákolni, javítgatni. Meglepő viszont, hogy a megkímélt és sérülésmentes fogalmak mit takarnak a kereskedők szerint. Az én esetemben a jobb oldali mindkét kilincs festéklepattogzását, hátsó lökhárítón bal alul egy jól látható repedés (valszeg utánfutó lehetett), bal első sárvédőn kerék mögött kis horpadás, kerék előtt az ívből 20-25cm lehorzsolva. Bal ajtókon a színrefújt bevásárlókocsi védők szintén karcosak. Jobb elején szintén jól látható parkolási horzsolások. Csomagtérajtó mellett jobb felül szintén karcos. Beltérben kesztyűtartó alja karcos, EZEKET LESZÁMÍTVA PATENT ÁLLAPOTÚ. A vezetett szervízkönyv is csak 70ezerig volt vezetve, aztán csak a szervízszámlák vannak meg. Erre is érdemes odafigyelni, mert végigvezetettel hirdették szóban és írásban egyaránt. Mikor a sérülésekről kérdeztem: "hát ennyi idős autótól ne várjam el a szalon állapotot, pláne ennyi pénzért..."
A fent említett dolgok ellenére alig engedett a kereskedő, mégis úgy érzem jó vételt csináltam. Motorikusan hibátlan, kultúráltan jár, szépen veszi a fokozatokat, mindben jól húz, csendes, kényelmes, könnyen indul. Motorolaj gyönyörű aranysárga vezérlésen az összes karakter szépen látszik, olvasható. Szelepfedéltömítés megvolt januárban. Hibajel sincs. Minden elektromos dolog működik. Papirozás után átvehető.
SZÉP NAPOT!
|
|