Azért a város érdekelne,ha konkrét céget nem is mondhatod meg...
Egyébként oké, tehát én is megvettem volna az Ishtarákat,meg a Weivákat itthon,ha lett volna beszerzési lehetőség,de nem volt...próbálkoztam már ezzel-azzal itthonról,de vagy válaszra sem méltattak vagy "sajnálattal" közölték,hogy egyszerű kiskertésznek nem hozzáférhetőek amik után érdeklődtem...vagyis falak,falak...Ezért volt egyszerűbb külföldről beszerezni alanyokat is és újabb fajta oltványokat is.
...és nem csak Csarli segítségével...az ősszel egy kedves ,pl fórumos ismerősömtől kaptam ajándékba egy Jo..la szilvát Do..ra 6 alanyon /Németo.-ból hozták/...na ez a párosítás kíváncsi leszek mikor lesz elérhető nálunk /vagy külön-külön.../
Vagy cseh ill. szlovák faiskolák oltványait belső ill. külső segítséggel...de farold 87 et Fra.-országból-német,magyar segítséggel -...hazai intézményektől meg...szinte semmi...Nos nekem nincs időm éveket várni,hátha itthonról is leesik valami.
Egyébként én is szereztem anno olyan kajszikat ami nem kerültek köztermesztésbe /a helyi lerakatos kapott több fajtából 2-3 oltványt,én egyből választhattam oltványt,3-ból meg adott szemzővesszőt...na amit oltványként vettem /Fla..rcot/ tuti,hogy nem az..mert az érési idő nagyon elüt...ennyit a hitelességről...