Ez a bank lassan a minősíthetetlen kategória....
Érdekesség gyanánt leírom a problémám, hátha más is járt így velük....
Kb két hete délelőtt kaptam minden előzmény nélkül egy SMS-t, mely szerint levontak a számlaszámomról 6509 Ft-ot. Az indoklás csak ennyi: „Direknet utalás Díjkorrekció!”
Ezt követően bementem egyik fiókjukban rákérdezni az okokra, mire az ügyintéző készségesen elmondta, hogy rendszerükben hibásan volt beállítva az utalások után levonandó összeg (kb egy évig) így visszamenőleg most ezt egy összegben minden különösebb értesítés nélkül vonják le, több ezer ügyfelektől!
Azért normálisak? Hibáznak, de még csak egy elnézést kérünk megkeresésre se érdemesek az ügyfeleik? Menjek én és nyomozzak a saját időmet rabolva olyanért amiről nem is tehetek...
Ráadásul mi van akkor ha valaki közben kilépett tölük? Vagy mondjuk rendszeresen utal és egyszerre most levonnak tőle akár többb tízezret is... Vagy mi a garancia, hogy nem bénáznak el holnap megint valamit és utána majd szív egyet újra az ügyfél! Persze ezt megírtam nekik is, de a válasz csak annyi, hogy szerintük jogos eljárás arra meg, hogy ez mennyire volt tisztességes inkább nem írtak semmit.
Miondegy... Lehet a bankszövetség majd korrektebb lesz egy levél után...