arabella72
2015.04.13
|
|
0 0
72001
|
SZIASZTOK !! VALAKI TUDNA SEGÍTENI FORD fiesta 2000 év járat 1.8 motor semmi nagyobb gondom nem volt vele naponta szükségem volna rá mivel a kis gyerekem azzal hordom iskolába ami nincs közel jöttem a kocsival és egyszer csak menet közben le állt próbáltam újra indítani de nem sikerült a elfordítom a kulcsot gyújtás van de az izzítólámpa az nem világit a műszer falon dízel kocsi kb két hete újították fel az ön indított a kocsit belökni sem tudtuk hívtam egy olyan villamossági szerelőt aki számitógépes be mérést meg csinálja de nem mutat semmit ki neki állt a kocsin ki iktatni pár dolgot és úgy sem indult azt hittük le tiltott a kocsi de azt is fel oldották majd azt mondta nem jó az üzemanyag pumpa majd ki fizettem a nagy semmit el vontattuk az autót a szerelőhöz aki meg nézte gyújtáselosztókat azt hiszem úgy hívják elázott szárítottuk mert el durrant egy fagy dugó és rá folyt a víz de azt is ki zártnak tartjuk majd a kormány felőli oldalon belül van egy biztósíték doboz azt is meg néztük semmi kivül a motorház sarkában is van egy ott egyet a szerelő ki húzott mert nem volt jó ki cserélte majd el indult a kocsi de ki csapta majd két vezetéket kötöttek össze ment egy kicsit és gyorsan leállították nehogy el égjen valami nem tudják mi lehet tanácstalanok valami nagy zárlat van de mitől az a biztositék ami újra ki megy 10hiba is számitásba jöhet ha valakinek volt ilyen esetleg tapasztalat tippje van kérlek írjatok nagyon köszönöm :)
|
|