Érthető amit mondasz, de erre nincs konkrét szabály rendszer, csak egy közelítő értéket tudsz kapni.
Ha netán szerzel vmi speckó hőmérőt amivel a tojást tudod mérni, (nem egy kínai digitális cuccra gondolok), akkor 100 tyúk tojásnál nem 1 féle értéket kapnál, hanem többfélét, mivel a tojások mérete is befolyásolni tud és a tojások közti szórás is. Ha minden tök egyforma lenne, akkor egyszerre vágna ki az összes csibe, egyszerre kelne ki a tojásból. De ez nem így van, több óra eltérés is lehet...
Szóval ez az író asztali keltetés, hogy számokat akarsz. Több szellőzőt be lehet zárni, aztán ha kell kinyitni. De kevés szellőzőnél meg max csinálni kell még.
A másik dolog, hogy 60 tojás (bár még mindig nem derült ki, hogy fürj, vagy strucc méretű tojásokról van szó) nem fog olyan hőt termelni, ami miatt érdemes lenne ennyit stresszelni!