istvanq01
2015.04.12
|
|
0 0
986
|
Csatlakozom, pazar volt az ellátás, környezet, az idei tavasz legszebb szombatja volt, nem is értem, hogy lehet ilyen kevés összegből elhelyezni és ellátni ennyi embert.
Zene. Komolyan én csak két rendszert füleltem, Árpi-ét, meg a nagyterem társalgó rendszert, amiben az én bumszli Push-Push csövesem is szerepelt. Viszont nagy sajnálatomra, ez a "nagy" rendszer nagyon nem állt össze, messze nem PP-SE jelleg miatt. Hogy miért, azt nem tudom, pedig elég sok minden cserélgetve volt, elején, végén. Az biztos, a három kipróbált hangfal okozott legerősebb változást, a Tannoy volt hallgathatóbb, de nekem azon keresztül sem volt torzítás mentes, nem volt jelenlét érzet. Egy dolgot tudok, az erősítőm elég kényes a hálózati feszkóra, a nagy táp-toroid trafó sajnos transzparens. A terheletlen konnektor feszültséget 216V-nak mértem, készülékek bekapcsolása után már nem mértem. Itthon 235-240V-ot kap, azt is a PPP áramregenerátorról.
Az MC trafókról, röviden, az AN ezüst az kiemelkedett, szerintem nem hazudott, hanem átengedte a zenét jobban mint a többi. Viszont a végén a Borbély csöves megmutatta, trafó nélkül is lehet nagyon jó MC hangot előállítani. Amikor régebben LP-ztem, a DIY félvezetős MC-RIAA-ám hallgathatóbb hangú volt mint az Ortofon T15, ok a T15 messze nem a csúcs.
Árpi rendszere előtt megemelem a kalapom, nagyon egyben volt, szépen zenélt. |
|