nagykunsági Creative Commons License 2015.04.11 0 0 949

Látom azért nem vagy képbe tüzifatémában. 

Legolcsóbban fát méteresbe lehet kapni tő mellett. Na most sok munkával, energiával, rengeteg forgáccsal fel lehet kuglizni, hogy aztán a kis gyenge hasogató el is tudja hasgatni, el lehet bohóckodni, otthon hetekig 5 köbméter fával. 

Persze azt is lehet csinálni, hogy méteresbe elhasgatom, aztán lazán minimális fűrészporral, szalagfűrészen eldarabolom. Az 5 köbmétert lazán meg lehet csinálni 1 nap alatt, aztán a többi 13 napban lehet pecázni, motorozni fürdőzni.

Persze mondhatod az iparai darabolót, csak éppen azért fűrészel először mert nem tud méterhosszan hasítani. 

Mivel te még nem próbáltad nem tudhatod, de sokkal hatékonyabb méter hosszba hasítani aztán fűrészelni, mint fordítva. Próbáltuk, ezért tudom. 

Az árról vitázhatunk, de te 50K-ért vettél egy valamit, 80 körül meg már adnak normálisat is. Nem háromszoros áron. 

Kereke van gurul. 

Lehet neked az számít, csak olyan dolgokat veszel ami belefér az autó csomagtartójába, / mondjuk én most 2 darab 10 tonnás állót hoztam a csomagtartómban :) / de én hasítógépnél inkább a súlyát nézem. Amelyik nehezebb az erősebb, tehát az a jobb. 

Van 8 tonnás 80 kilósba is,  az enyém 130 kilós, de nem is hajlik meg a váza, mint a gábor0036 által emlegetettnek. 

Előzmény: Amperszag (947)