Sajnos annyira el vagyok havazva munkailag,hogy egyszerűen olvasni sincs időm a fórumokat (pedig szeretném...) hát még reagálni...
Én a virágokkal úgy vagyok,hogy nagyon szeretem nézni őket,csodálom, de egyáltalán nem értek hozzájuk (pedig anyai ágon kertész ükszülők is vannak!), a kerti munka szükséges rossz,engem nem kapcsol ki,nem pihentet, csak kötelesség. (Ha valami,akkor az olvasás az kikapcsol, az még gyász idején is ment...) Mostanában a legnagyobb sikerem,hogy egy karácsonykát átültettem egy kis cserépből nagyobba és valószínűleg jól sikerülhetett,mert virágzik! :-)
Orchideákat is nagyon szeretem, és nagyon irigyen nézem jártomban-keltemben az ablakokba kirakott virágzó példányokat. Nekem ha újra virágzik,az is kb. 5 évente történik.... Egy szó, mint száz:nem vagyok zöldujjú...
Napfogyatkozás érdekes volt,munkahelyen láttam, de persze nem néztem bele a napba.Végül is olyan fényviszonyok voltak szerintem, mint amikor még süt a nap,de már nagyon elborul az ég.
A húsvétot Esztergomban töltöttem, kellemes volt. A főszékesegyházi kincstár tele gyönyörű értékes tárgyakkal, de sok-sok csigalépcsőt kell megmászni hozzá. Működik a Bazilikában egy panorámakilátó kávézóval,érdemes felmenni (ez is egypár csigalépcsőbe kerül),valóban gyönyörű a látvány. A Keresztény Múzeum csak annyiban csalódás,hogy kicsit sok egyszerre a sok vallási tárgyú kép, talán jobb lenne több részletben nézni. A Prímás Pincében viszont remek ebédeket lehet fogyasztani svédasztalos rendszerben hétvégén. Bevallom,nekem legjobban az előételként szereplő,de általam "desszertként" fogyasztott körözöttes sajttorta ízlett szőlőcsatnival.
Hát ma ennyi voltam.
(Megint megyek megnézni az Anyám tyúkját, remélem kiragad abból a körforgásból,amiben csak a munkahelyi dolgokra tudok gondolni...)