foveon
2015.04.10
|
|
0 0
15979
|
nekem volt par bessam, nem mondanam ra hogy bakancslistas. inkabb azt hogy egy jo igaslo, bakancslista egy leica vagy hexar rf, de a bessa pont nem. nyilvan izlesek es pofonk, en mar probaltam az alapjan gondolom.
egyebkent mint gep teljesen jo, priman mukodik minden tokeltes, van pontos fenymero, szep nagy es vilagos kereso (jobb mint barmelyik leica), pontos zar, tavmero, kezzel lehet valtani az obi keretek kozott, sztem ez is sokkal jobb mint a leica fele otomata. konnyu, befuzni, kb mint egy slr, egyszeru. egy baja van, nem szeretheto ugy mint egy leica. hianyzik belole az a filing ami a leicaban megvan. de mint gep nagyon jo. persze vannak nyugjei, eleg muanyagos (bar ezt jol leplezi a massziv gumirozas), a zar femlamellas es e miatt eleg eleset csattan. ezt tetezi, hogy valojaban ket zarja van egymas mogott. ez egy eleg fura tulajodonsaga. a kulsejerol a festek hajlamos leperegni. nekem sokaig megvolt de eladtam (ha meglenne odadnam kiprobalni), neha elgondolkodom hogy talan kene venni egy masikat. en a sima R-t valasztanam, sztem az a legjobb. A modot sosem hasznaltam, cserebe a sima R a legkisebb legkonyebb legegyszerubb (pl ket lr 44-es elemmel 5-6 evig siman elmegy a fenymero). meg az a legolcsobb is, ebayrol eleg jo aron megkaphato.
|
Előzmény: bmwr12 (15978)
|
|