plzltn Creative Commons License 2015.04.05 0 0 3932

Elnézésedet szeretném kérni, hibáztam. Mindig is tartottam, magam, ha valakiről véleményem van (inkább a negatívra gondolok most), akkor azt nem hangoztatom, legalább is nem nyilvánosan. Eddig ilyen esetekben privátban beszéltem meg azt vele, ha legalább mindketten szükségét láttuk a tisztázásnak...

Esetedben nem tudom mi történt velem, nem voltam részeg (úgy már irkáltam hülyeségeket), nem volt gerjesztő hatású konkrét és közeli előzmény. Ezt olyannyira beláttam, hogy egy óra vívódás után kérdem a moderátor topicban a bejegyzésem törlését: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=134385405&t=9111535 Nem tették, és ezt reklamáló ócsárlásuk helyett a büntetésemnek fogom fel. (büntet a lelkiismeretem)

Lehet, hogy nem fogsz/tudsz, de azért én kérem a bocsánatodat a személyeskedésem miatt.

Ha kívánod (és megteremted a lehetőségét), akkor megírom mélben a rólad fejemben lévő negatívumokat, ezek után ez most már igazán megillet...

A rólad alkotott képemet kis mértékben formáló, de ide vágó (már csak MECSI szavaira is reflektáló) EMAT színvonal, és az ahhoz való viszonyunkra viszont válaszolnék mindenkinek szólóan és úgy általában.

Addig jó, míg vannak ecsettel pingálók is a 1x millás vasak közt, így a belőlük átlagolható színvonal nem esik messze a mi alkotásainktól. Azaz nekünk is van esélyünk ott megjelenve NSU-inkal, dízelszarainkkal, stb legalább egy átlagos színvonalat hozni. Ha ez a színvonal jelentősen megy felfelé, mi leszünk a "pingálósok". Ezt is kellene látni, mikor egyrészt lenéznénk a nálunk gyengébbeket, másrészt véleményezzük a szervezőket. Van elég más baj a szervezéssel, szerintem...

Előzmény: California E.V. (3929)