roba76 Creative Commons License 2015.03.30 0 0 3246

Üdv!

Az idézetek a biblából származnak, de a papok homlokegyenest az ellenkezőjét tanítják. Itt látszik, hogy az általuk képviselt vallásnak semmi köze a Jézusi tanításokhoz. Nem cél, hogy felébredj az általuk fenntartott sötétségből. Azért, mert amíg bűnösnek és esendőnek tartod magadat, addig befolyásolható, irányítható és ezáltal esendő vagy.

A szellemi lényünk örök és halhatatlan:

Mózes I. könyve 2/7. rész: „És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő órába életnek lehelletét. (Az Isten tett magából minden emberbe, ezért vagy Isten {fia}). Így lőn az ember élő lélekké.”

A fizikai világ megtapasztalására fizikai testre van szükségünk, amit 60, 70, 80, (kinek mennyi) évente lecserélünk. Tapasztalni és tanulni jövünk ide a földre: 

János evangéliuma 17/14-16: ... nem e világból valók, amint én sem e világból vagyok. Nem azt kérem, hogy vedd ki őket e világból, hanem, hogy őrizd meg őket a gonosztól. Nem e világból valók, amint én sem e világból vagyok.

Mikor megértetted, hogy az általad véletlennek gondolt és átélt események (negatív, pozitív) megtörténésének valódi oka a múltbéli gondolataidnak, szavaidnak, tetteidnek és mulasztásodnak köszönhető (amit te vetettél). Rájöttél, ha te csak jót adsz másoknak, akkor megsokszorozódva fogod visszakapni és csak a jót. Ha valaki megbánt, megaláz, azt te nem akarod visszaadni az elkövetőnek, hanem az ítélkezést az Istenre bízod. Mert amit mással teszel, magaddal teszed és te nem akarsz rosszat visszakapni az életedben. Ezzel hozzájárulsz egy jobb világ létrejöttéhez.

A lélek a hardver, fizikai test a szoftver. A hardveren többféle szoftver futtatható egymás után.

Javaslom, hogy beszélgess Reikisekkel, Pránanadisokkal. Ők segíthetnek a további ébredésedben.

Előzmény: jablonka4 (3236)