Szia,
itt a topikban az LG megy nagyon, szerintem okkal, tényleg jók, öcséméknél is évek óta nagy megelégedésükre szolgál. Mi végül a Panasonicnál kötöttünk ki (ami Gorenje) de az Electroluxokat sokáig nézegettem. Végül az szólt ellene, hogy nem éreztem elég meggyőzőnek a NoFrost technológiájukat. Mintha nem lennének benne annyira otthon, a honalpjukon se nagyon propagálják, szemben mondjuk egy LG-vel akik abszolút erre fókuszálnak. Az LG meg azért esett ki, mert gyakorlatialg nincs normális fehér színű hűtőjük, tehát szimplán esztétikai okokból.
A Liebherről én nagyrész inkább csak jót olvastam de nekünk szintén kiesett az irreálisan kicsi zöldségtartók miatt, dédszüleimnél van egy 20+ éves Liebherr, sose volt vele gond és a mai napig csendes.
Szerintem én ebben az árkategóriában ezt az LG-t venném, inverteres lineáris kompresszor 10 év garanciával, 0 fokos zóna, egy csomó okosság amit az általad linkeltek nem tudnak:
http://www.arukereso.hu/hutoszekreny-fagyaszto-c3168/lg/gbb539nsqpb-p205551089/#
Fura dolog ez a márkaszimpátia, könnyen ki lehet esni az opciók közül, elég egy rossz szervizes... vagy még annyi se. A most lecserélt Whirlpool-unk 11 éve hiba nélkül üzemel, most is megy még, mégse vennék Whirlpoolt valamiért, egyszerűen nincs benne az a plusz, amiért jó érzés kinyitni.