ívfény Creative Commons License 2015.03.24 0 0 2988

"Mindenekelőtt megkövetném ívfény kollégát, valóban erősen és cinikusan fogalmaztam a mai nap folyamán többször vele kapcsolatban. Elnézést kérek!"

Ez a beszéd! És férfias! (Nemúgy, mint az árulkodóé! )Részemről a baráti jobb. :)

Ívfényt, meg nyugodtan oltsátok! ívfény oltva jó...!  :)))

"Ne a gányolás legyen a norma!"

Hidd el! Ez nekem is a főcsapásirány!! Azért, mert itt leírok hirtelen 5-leteket, egyáltalán nem valósítom meg a töredékét sem! Azért is írom, soxor, h "csak beszélgetünk"... De nem fogok 5-letelni, mert félreérthető és a végén tényleg, valaki készpénznek vesz, valamely hirtelen elképzelést és magvalósít, aztán leég a háza, ezt nem szeretném!

Ha mégis azon kapom magam, h valamit nem biztonságossan, vagy korrektul csináltam,minnél előbb igyexem orvosolni, hisz azért is hánykolódtam annyit a témában anno, h ezt észrevegyem és  megtehessem! A terveztetésel kapcsolatban osztom a véleményt, h kellene, de, ha az ember olyan tervezőt talál csak aki  kizárólag csak a pénzre hajt, akkor az ablakon kidobott összeg! És csak a szabályok miatt kell, mert annélkűl nincsen engedély!Viszont, ha korrekt és hozzáértő tervezőt találtam volna anno, én is kifizettem volna a nagyobb tiszteletdíjat is! Ha payát előbb ismerem,, az ő személyében érzem mindezt megvalósulni! Ért is hozzá, nem a nagy anyagi haszonra utazik és bizodalmam is lett volna, h a legjobb megoldást választja részemre!

Előzmény: mzsombi (2984)