Törölt nick Creative Commons License 2015.03.19 0 0 175

Én is ezt érzem most. Szinte bárkivel beszélek, csak legyintenek a propagandaszövegekre. legyen az művelt világot látott ember, vagy segédmunkás. Alig van kivétel. És nem bírják abbafejezni, csak nyomják, nyomják. Pedig irritzáló, szinte midenkinek.

A legutóbbi, többször hallottam a napokban. 2010 óta negyven valahány százalékkal nőtt a minimálbér. Ja és közben elvették épp ezeknek az embereknek (akik minimálon vannak és az nem kevés), az adómentes jövedelmet és a múlt évben meg idén még az azt kompenzáló pénzt is. A kafetériát megszüntették az állami szektorban éppen azoknak okozva nagy gondot, akik a minimál vagy garantált bárminimumot keresik. Negyvennel nőtt? ja matematikailag. A jövedelem meg tízzel csökkent és még mindig nem éri el a 2008-as évét 80%-ban. (És akkor a 13. haviról még nem is beszéltem, aminek az utolsó éve már a Fideszre esett, mondhatták volna, hogy maradjon, vagy legalább a kis keresetűeknél kompenzálhatták volna.) Nem tudom azt hiszik, aki szakmunkás az idióta és nem veszi észre hogy nem nőtt a reáljövedeleme, hanem csökkent?  

Előzmény: ooloo (166)