kspacey Creative Commons License 2015.03.14 0 0 21155

Egy rövidke történettel szeretnék segíteni azoknak, akik öltönyt terveznek vásárolni az esküvőre.

A Westend-ben található Lord Maestro (www.lordmaestro.hu) nevű üzletet egyáltalán NEM ajánlom a következők miatt.

Vásároltam náluk egy öltönyt, amit teljes mértékben a saját hibámból, igen elhamarkodottan tettem. Az üzletben nem olyanok voltak a fényviszonyok, meg nem tudtam nyugodtan, kényelmesen próbálni, így eladtak nekem egy mindössze 20% gyapjút tartalmazó öltönyt (aminek elég rossz a tartása és így napfényben az anyaga is) 45 000 Forintért, mondván, hogy utolsó darab, féláron. Az is elhangzott, hogy a fele gyapjú, mint utóbb kiderült, ez nem volt igaz.

Amellett, hogy önállóan is arra jutottam, hogy mégsem tetszik nekem, pár üzletben láttam ugyanazt az öltönyt 30 000 Forintért normál áron, tehát erős túlzás volt az is, hogy én 45-ért féláron kaptam.

Mint már említettem, a saját hibám volt, hogy nem gondoltam át alaposan a dolgot, ezért ennek megfelelően udvariasan megkérdeztem, hogy a teljesen új öltönyt nem vihetném-e vissza, hogy válasszak helyette valami igényesebbet, drágábbat, amivel mindenki jobban járt volna. A válasz az volt, hogy "erre nincs lehetőség". Ezt azért is nagyon kicsinyes butaságnak tartom, mert a 10-20 ezer Forintos öltönyöket árusító diszkontok is azzal reklámozzák magukat, hogy indoklás nélkül visszaveszik akár a használt öltönyt is elégedetlenség esetén, tehát nem egy ördögtől való dolog egy kicsit rugalmasabban állni a vásárlókhoz.

Én már korábban is vásároltam ott, ezek után soha nem fogok és mindenkit le is fogok beszélni a dologról, nem tudom, ez miért érte meg ennyiért...

Még egyszer mondom, tudom, hogy a hibát alapvetően én követtem el, de sokat elárul az üzletről is, hogy egy fontos alkalomra eladtak egy túlárazott, igénytelen anyagból készült, kicsit nagy öltönyt, függetlenül attól, hogy ott és akkor én is azt hittem, hogy ez jó lesz. Egy igényes üzlet korrekt eladója nem tesz ilyet és ha utána mégis rájön a vevő, hogy mást szeretne, akkor próbál segíteni, nem?

Ha tehát ezt ti is elvárnátok, amikor életetek legfontosabb alkalmára öltönyt vásároltok, akkor a LORD MAESTRO-ba semmiképp NE MENJETEK! :)